13 Ocak 2018

Bir Gezi Programı : An Idiot Abroad

An idiot abroad, karl pilkington, warwick

Bu defa bir geziyi değil bir gezi programını paylaşmak istedim. Netflix'te karşılaştığım ve izlediğim bu program, alıştığımız gezi programlarına hiç benzemiyor. 
Bir televizyon programı tarafından gezmesi için dünyanın çeşitli bölgelerine gönderilen Karl Pilkington'ı izlerken bazen gülmekten gözünüzden yaşlar gelebilir. Sürekli homurdanarak, şikayet ederek gezen Karl, hem çok doğal hem de çok gerçekçi. Klasik gezi programlarında gördüğümüz ülkelerin sürekli güzel ve turistik yerlerini göstermek yerine daha çok kötü deneyimlerini ve mantıksız gelen taraflarını paylaşıyor. Özellikle Hindistan, Çin ve Brezilya bölümlerinde koptuğunuz anlar olacak.

An idiot abroad, karl pilkington, warwick

Program 3 sezondan oluşuyor. İlk sezonda Karl'a Dünyanın 7 Harikası'nı gezme görevi veriliyor. 2. sezonda Karl'a bir bucket list, yani ölmeden önce yapılması gereken 100 şeyin listesi sunuluyor. Bunlardan birkaçını seçmesi isteniyor. 3. sezonda ise kendisine gezi arkadaşı olarak Warwick katılıyor ve çatışmalar başlıyor.

Her ne kadar burada "an idiot" Karl olsa da, izleyince farkedeceksiniz ki, aslında gayet zeki ve haklı:)

Bir gezginseniz veya gezmeyi seven biriyseniz (gezmeyi sevmek ile gezgin olmak aynı şey değil) keyifle izleyeceğiniz bu programı kaçırmayın deri.


© 2017 aylakrobot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder